Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki hosting jest bardziej godny uwagi - FiberHost, czy może Slotex?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

JAk wyżej. Nie moge się zdecydować jaki hosting wybrać... Slotex nie ma maszyn (niby chwilowo) a na fiberchoście nie ma sklepu;/

Prosze o nei podawanie np. Craftserve czy innych firm bo jest zwyczajnie słabo. Zastanawiam się także nad Dieconnect'em. Proszę o radę.

Opublikowano

@up Slotex to w cale nie gówno za SMS

@topic

Polecam ci obydwa, ponieważ są + i - tych Hostingów, np. Slotex ma Shop'a a fiberhost nie ma shop'a, Jednak jeżeli chodzi o parametry to bierz FiberHost.

Opublikowano

fiberhost posiada shopa! :D

Polecam wzięcie Fiberhost.pl

Dlaczego?
Po pierwsze jest to FIRMA! Więc na pewno nie zniknie i twój serwer będzie cały czas dostępny.
Mają dobre maszyny z dyskami SSD które znacznie lepiej niż HDD!
Mają najniższe ceny.
Ich Biuro Obsługi Klienta odpisuje po 5-20 minutach.
Nie ma żadnych lagów.
Mają bardzo dobry Panel.
Na bieżąco robią konkursy
MAJĄ ITEMSHOP! ZA DARMO!
Wysokie stawki SMS
Tutaj ich cały Panel i opis:
A i na fb czesto robią konkursy, albo rozdają kody rabatowe !
Opublikowano

Jeżeli miałbym do wyboru któreś z tych 2 nie wybrał bym żadnego...

Chcesz sms ? Spoko

Dobrą maszynę ? Spoko

item shop ? Spoko

Ja mam wszystko na http://www.disconnect.pl/ od lutego i nie narzekam.

godnew.jpg
Opublikowano

Ja bym wybral Craftserve.pl wiem ze drogi ale stabliny. Ale jesli niechcesz to Fiberhost.

2oj6rbvptyvi.png

W razie pytan pisz smialo GG: 36558269

Proszę o zdjęcie paru % bardzo się staram ; ) ||| Jesli Ci pomoglem daj Like -->>-->>

Opublikowano

Miałem serwer na Fibrehost i powiem tyle jedno wielki gó*no większych lagów niż na tym hostingu na żadnych innych nie miałem.

10151019876546848615.png

Opublikowano

Miałem serwer na Fibrehost i powiem tyle jedno wielki gó*no większych lagów niż na tym hostingu na żadnych innych nie miałem.

Jakieś dowody?

Zgłaszał to Pan gdzieś na BOK?

Proszę podać login sprawdzimy wiarygodność Pana konta. Chyba nie wie Pan że takie słowa na publicznym forum, które głoszą nieprawdę są karalne.

Opublikowano

Hosting Fiberhost jest bardzo dobrym hostingiem gier. Mam tam serwery Minecrafta, serwery WWW, serwery CS'a. Wszystko działa. Pomoc techniczna odpowiada w kilka minut, pomaga w konfiguracji. Szczerze polecam, nie znam lepszego. Wykupcie serwer testowy (3h) i sprawdźcie sami. Nie pożałujecie, obiecuję.

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Moim zdaniem nie ma sensu brac friberhost poniewaz tam sa co chwile poblemy;/ miałem tu i tu serwer i moja opinia taka:

polecam sotex poniewaz ich maszyny są w polsce a nie we franci tak jak friberhost kolejny + slotex ma bardzo dobre sawki sms :)

Opublikowano

Polecam FiberHosta oczywiście

Maszyny we Francji i POLSCE kolego, itemshop, mapa dynamiczna, wiele udogodnień oraz jeszcze więcej nowości w porównaniu do konkurencji. Tanie oraz bardzo wydajne maszyny, możliwość wypłacenia pieniążków, w razie problemów błyskawiczna pomoc od konsultantów :)

P O L E C A M

ezgif.com-add-text1ee3bf.gif

Opublikowano

Fiberhost.pl Najlepszy hosting w Polsce <---- Mialem tam serwer i nie narzekalem. Admini szybko odpowiadaja. Dobry w obsludze sklep. Prosty panel.

Polecam

• 2 miesiące temu...
  • 2 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...